innerlijkkind

In dit boek neem ik de lezer aan de hand van de clown mee in een poging de vrijheid die we als kind konden ervaren, opnieuw te beleven en te herwinnen. Aan de hand van persoonlijke verhalen en (clowns)oefeningen wordt de mogelijkheid aangereikt een beter inzicht te krijgen in de bronnen van onze kindertijd: speelsheid, levenslust, fantasie, onschuld, openheid en eerlijkheid.

Lees meer: De clown, het innerlijke kind

In november 2017 verschijnt mijn nieuwe gedichtenbundel: In de salto van de ontmoeting. Ik ben blij dat ik eindelijk naar buiten kan brengen waar ik zolang aan gewerkt heb. De gedichten handelen over dat wat mij intrigeert in dit leven en dus zijn er ook weer een paar gedichten opgenomen die gaan over de clown, één van mijn grote krachtbronnen in dit leven.

Lees meer: In de salto van de ontmoeting

onnozelaar

In Het geluk van de onnozelaar zijn gedichten verzameld die vooral geïnspireerd zijn door jeugdherinneringen, filosofische overpeinzingen en mijn zoektocht naar liefde, geluk en verbinding. Ook staan er enkele gedichten in over de clown… De bundel  is in 2011 verschenen in eigen beheer, kost €10,- en is te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer: Het geluk van de onnozelaar

Ein wanderndes Herz is mijn eerste gedichtenbundel in het Duits. Er staan 50 gedichten in, waarvan ongeveer de helft uit mijn eerste gedichtenboek ‘Het geluk van de onnozelaar’ en de andere helft van de in 2016 te verschijnen bundel ‘In de salto van de ontmoeting’. In de gedichten probeer ik op openhartige en poëtische wijze woorden te geven aan thema’s als de liefde, zingeving in het leven, mijn jeugd en mijn hartstochten.

Lees meer: Ein wanderndes Herz