3daagse 2345

 5 - 7 juni

In de Maanhoeve te Exloërveen, een prachtige locatie in de Drentse natuur.

Docenten: Els Jansen (www.toolsforfools.nl)en Ton Kurstjens (www.clownerie.nl)
Data: 5, 6 en 7 juni, start dinsdag 11.00 u, einde donderdag rond 15.00 uur
Locatie: De Maanhoeve, Exloërveen (Drente)
Zie ook : www.demaanhoeve.nl 
Prijs: € 395,- , inclusief alle maaltijden en overnachtingen
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verdere Informatie: Ton: 024-3542105

Een clown is grensverleggend in vele opzichten:

  • De muurtjes en kaders die we opgebouwd hebben in de loop van ons leven, in proberen het ‘goed’ te doen, zoals het hoort, haalt hij omver.
  • Gevoelens die we proberen te verstoppen, zoals onzekerheid, je afgewezen voelen, etc. laat de clown groots voor het voetlicht verschijnen.
  • Je oordelende geest, die de wereld wil verdelen in behapbare brokken leidt hij steeds opnieuw om de tuin, waaruit dan vrolijke verwondering ontstaat.
  • De clown volgt de voortdurende stroom van impulsen die zich aandient, onbevangen, eerlijk en in open contact met zijn publiek.
  • De clown is transparant, toont zichzelf en is in die zin moedig en grensverleggend en bevrijdend, zowel voor zichzelf als voor zijn publiek.


Met deze aspecten van de clown gaan we deze drie dagen aan de slag. We gaan veel spelen, onze eigen creativiteit (her)ontdekken en onze speelruimte vergroten. We werken met meditatie, lichaamswerk, bewegings- en spelopdrachten. Enige clownservaring is gewenst.

Dit alles doen we op een prachtige locatie in Exloërveen (Drente). We hebben een mooie werkruimte en bij mooi weer kunnen we eventueel buiten in de prachtige natuur werken. Er is ook ruimte in het programma voor ‘n mooie wandeling of een wijntje s’ avonds. Er wordt heerlijk vegetarisch voor ons gekookt.

 

 

.