Programma Ton buitenland 2018:

 

4 – 7 januari: Flözlingen

12 - 14 januari: Berlijn

2 – 4 februari : Tildonk ( bij Leuven )

12 – 14 februari: Burcht ( Antwerpen )

9 – 11 maart: Karlsruhe

4 – 6 mei: Weimar

15 – 17 juni: Wenen

22 – 24 juni: Paderborn

7 - 8 juli: Heidelberg

30 juli – 5 augustus: Ravensburg

12 augustus: Ingelheim

1 - 2 september: Westerburg

28 – 30 september: Schwerin

1 – 5 oktober: Darmstadt 

12 – 14 oktober: Gent

20 – 21 oktober: Malta

31 oktober – 2 november: Bonn

 

                                                                Clowns op retour

    

           Zaterdag 14 april ( 20.15 uur ) en Zondag 15 april ( 15.00 uur )

Dit clownsprogramma bestaat uit een aantal komische sketches die worden gespeeld door drie clowns. Vóór de pauze is een clown te zien die uitgerangeerd is, afgeserveerd, over de datum…hoe is het zo ver gekomen en ook: hoe nu verder? Na de pauze is er een clownsduo ( voor de insiders: Jo Toonen en Wendy Riemslag, o.a. bekend van 'Met de Neus op de Planken' ) dat een aantal acts zien waarmee ze in het verleden veel succes boekten. Voor alle drie de clowns geldt dat ze nog een keer terugkijken op een verleden dat uitermate succesvol was.

De voorstelling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

De productie vindt plaats onder de supervisie van clownsdocent Ton Kurstjens uit Nijmegen. Voor achtergrondinformatie over zijn clownsactiviteiten kunt u kijken op www.clownerie.nl

Wanneer: Zaterdag 14 april ( 20.15 uur ) en Zondag 15 april ( 15.00 uur - UITVERKOCHT )

Waar: Greppeltheater, Vlierestraat 3, Nijmegen

Entree: € 10,-    

Reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie via: 024-3542105 of www.clownerie.nl 

 

  • The Clown, from Heart to Heart: ik zou jullie steun willen vragen om dit boek van mij meer in de wereld te zetten door het onder de aandacht te brengen bij mensen of organisaties in het buitenland waarvan jij weet dat zij met clownerie bezig zijn. Uiteraard kunnen Facebook, LinkedIn e.d. hier ook een rol in spelen. Iedereen kan erover lezen op mijn website www.clownerie.nl , waar je ook een Duitse en Engelse link kunt vinden ( zie de vlagjes ).  Het boek kost € 20,- . Bij voorbaat dank!                                                                                                                                                                     
  • Gedichtenbundels – naast mijn clownsboeken heb ik ook drie gedichtenbundels uitgebracht (in eigen beheer) : Het Geluk van de Onnozelaar en In de Salto van de ontmoeting. Verder is er ook nog een Duitstalige bundel, getiteld: Ein wanderndes Herz. Kijk voor meer informatie bij de link clownsboeken.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  • Iets van Tolstoj: dat is de titel van een verhaal van Tennessee Williams dat ik erg mooi vind en dat ik heb ingesproken op een CD. Het is een tragisch-romantische liefdesvertelling over Jacob en Lila. Jacob is een jonge Russische joodse jongen, die al vanaf zijn prilste jeugd speelt met het niet-joodse meisje Lila. Ze worden verliefd en trouwen, maar hun tegenovergestelde karakters sturen hun ziel naar andere wegen. Je kunt de CD bij mij bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Hij kost slechts € 4,- ( + € 2,50 verzendkosten ). 
                                                                                                                                   
  • Ondersteuning en regie: ik ben in te huren om samen met je te werken aan een (clowns)act, om individuele coaching aan je te geven of om te regisseren, zowel individueel als voor groepen. Prijs is in overleg.                                                                                                                                                      

 Interessante links:  

+ Zoek je naar een hele goede verhalenvertelster, kijk op de site van www.rodemaan.nl van HannaFloor de Roos. Zij heeft diverse voorstellingen voor kinderen (bijvoorbeeld op scholen), maar ook voor volwassenen. Met veel fantasie en muziek.

+ Zoek je een goede grafisch ontwerper, neem dan eens contact op met Bart Roelofs. Bart heeft mijn drie clownsboeken én mijn gedichtenbundels vormgegeven. Hij doet dat op een  professionele manier met aandacht voor hoe jij het als klant wilt hebben. Zijn site heet www.bartswerk.nl

+ Philip Raaijmakers van 'Ray Phils webdesign en fotografie' is een bijzonder kundige website-designer, die ook mijn huidige site heeft ‘gebouwd’. Verder maakt hij prachtige fotoreportages. Philip is iemand met een goed luisterend oor en met wie het fijn samenwerken is. Neem eens een kijkje op zijn site www.rayphils.com

 

Ton Kurstjens
www.clownerie.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
024-3542105